← terug

logo
THEATER ERASMUS ARCHIEF - PRODUCTIES VANAF 1995
Waar en wanneer ging een voorstelling door? Wie was de auteur? Wie was de regisseur? Wie vertaalde het stuk? Wie bewerkte het stuk? Wie speelde welke rol? Gebeurde er iets speciaals? Is er een sfeerbeeld overgebleven? Wie werkte mee? ...
Ter gelegenheid van zijn 50ste verjaardag gaf Theater Erasmus het boek "GOUD" uit. Dit boek beschreef de geschiedenis van Erasmus vanaf zijn onstaan (1945) tot dan (1995). Vanaf 1995 gaat onze toneelgroep elk jaar alle producties documenteren. Het resultaat van deze inspanning vindt u op deze web pagina's. Om het overzichtelijk te houden groeperen we de producties per vijf jaar.
Het leven van een amateurtheatergezelschap draait niet énkel rond producties. Er zijn ook een heleboel andere activiteiten die de groep samenhouden: bestuursvergaderingen, een tentoonstelling, productievergaderingen, feestjes, repetities... Het volledige seizoen wordt dan ook stijlvol samengevat in de jaarverslagen die door onze secretaris worden voorgelezen op onze jaarlijkse Algemene Vergadering. Ook deze verslagen vindt u hier terug.

   ← terug